Den Anda av Konkurrens Kan Hjälpa Dig att Nå Dina träningsmål

Vi som mänskliga varelser, alla älskar en liten tävling. Att vara bäst på något är vad bränslen oss att förbättra vårt dagliga liv. Det anses vara hälsosamt att utöva ett mål för högre prestation oavsett användningsområde kittlar vår fantasi. Kalla det vad du vill, animaliska instinkter, våra tribal-anslutning, reptil sinne, etc. Vi människor kommer att gräva djupare för att uppnå ett mål, om vi är i direkt konkurrens med våra kolleger-man.

Nu, jag tror att det är ingen riktig tävling endast uppfattas konkurrens. Vi som människor bara verkligen i konkurrens med oss själva. Så om du är en av dem individ med laserstyrda fokus, kanske du behöver lite hjälp för att pressa dig själv till nästa nivå av prestation.

idrottsmanNär det gäller fysisk kondition, före detta idrottare som jag tror har en liten fördel när det gäller att komma tillbaka till sina tidigare vältränad själva. De har gått igenom en rigorös fysisk ansträngning för att åstadkomma en atletisk mål. Icke-idrottare oftast har någon tidigare erfarenhet av andra än gym klass i gymnasiet vilket var ett krav för att ta examen och inte ett individuellt val. Vem som helst kan vara en intellektuell om bra, men måste du hålla din kropp i så bra form som ditt sinne. Om du inte gör det, så vem bryr sig om du har en lysande tänka på om du har den kroppen av någon som är 80 år gammal och du är bara 50 år ålder.

Min farfar dog vid 62 års ålder från och med hjärtsjukdom.

Han var en renässansmänniska som skulle kunna göra nästan vad som helst utom att förlänga sitt liv. Intellektuellt var han oförmögen att slå på strömbrytaren för att ändra de ohälsosamma matvanor och fysisk fitness vanor. Allt detta visar är att de flesta av oss behöver lite hjälp för att göra dem friska vanliga förändringar i våra liv.

Nu kanske du frågar, ”Vilken typ av konkurrensen bör jag engagera mig i”. Jag rekommenderar att hitta något du tycker om eller har ett starkt intresse av att fortsätta. Kontakta en vän och få reda på vilken typ av fysisk aktivitet de bedriver. Gå med i en liga eller en klubb som har en ekonomisk förpliktelse. De flesta människor har ett starkt samband med pengar vilket leder till att ”om jag betalar för det, jag gör det” – attityd.

Hitta aktivitet/tävling som gnistor din disk för att uppnå målen.

Finna detta hjärta av en mästare som driver dig att ständigt förbättra oss och göra bättre nästa gång. Låt dig inte avskräckas av att inte komma ut på toppen första gången ut genom porten. Det enkla faktum att man gör kommer att ställa dig bortsett från din före jaget, som kommer att driva dig i en riktning mot större prestation både fysiska och psykiska.

Kom alltid ihåg att din kropp är en märklig maskin som växer om man arbetat fram och läker sig själv om den är trasig om vi vårdar den på rätt sätt på daglig basis. Sök rätt kost och konsekvent fysisk aktivitet för att leva länge och frodas.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *